Jazz på Løa

Vennesla har hatt mange dyktige musikere, og mange har holdt på i flere 10år og er fortsatt aktive. Så da er det flott å kunne ta en tur tilbake til gamle Løa en gang på 90 tallet, nærmere bestemt 1998. Fra venstre på gitar Rolf Holmquist Arntzen, Trombone Steinar Robstad, trommer Kai Gunnufsen, trompet Roald Olsen, bass Ole Louis Lilløy, og solist Bente Worren Larsen.

Datering: 1998

Fotograf: Ukjent

Tore Robstad forteller
Tore Robstad forteller

I mars 2012 var Tore Robstad hos Vennesla historielag og fortalte om sitt liv i politikken, og litt til. Dette har Arne Krogstad tatt opptak av.

Osmund Faremo besøker historielaget.
Osmund Faremo besøker historielaget.

Osmund Faremo besøkte Vennesla historielag på årsmøtet 2.mars i 1988. Faremo satt i tysk fangenskap under krigen og det forteller han om her.

Borgny Salvesen.
Borgny Salvesen.

Borgny Salvesen ble i 2015 nominert til Sørlandets litteraturpris og blir her intervjuet i den forbindelse