Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken

Venneslafilm 1960 tallet Del 3
Venneslafilm 1960 tallet Del 3

Siste del av filmene fra 1960 tallet som Olav Strandberg gjennom år samlet stoff til. Bygdehistorie som vi er svært glade for å få lov å dele

Jazz på Løa
Jazz på Løa

Vennesla har hatt mange dyktige musikere, og mange har holdt på i flere 10år og er fortsatt aktive. Så da er det flott å kunne ta en tur tilbake til gamle Løa en gang på 90 tallet, nærmere bestemt 1998. Fra venstre på gitar Rolf Holmquist Arntzen, Trombone Steinar Robstad, trommer Kai Gunnufsen, trompet Roald Olsen, bass Ole Louis Lilløy, og solist Bente Worren Larsen.

Borgny Salvesen.
Borgny Salvesen.

Borgny Salvesen ble i 2015 nominert til Sørlandets litteraturpris og blir her intervjuet i den forbindelse