Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken


Se også...
Vennesla historielag 13.november 1986
Se denne filmen ›
Vennesla historielag 13.november 1986

Fra tid til annen har historielaget besøk av foredragsholdere andre steder fra denne kvelden på Vigeland Brugs festlokale var det søgnemannen Laurits Repstad som kåserte, og temaet var Spesielle trekk ved kulturlivet i Vennesla i historisk perspektiv.

Kor og kåseri på Vigeland hovedgård
Se denne filmen ›
Kor og kåseri på Vigeland hovedgård

Arne Krogstad har filmet fra et av mange arrangementer på Vigeland hovedgård etter at restaureringsarbeidet var gjort, og her får vi koret Kor som helst, samt kåseri av Sturla Ertzeid. I tillegg var det bygdeutstilling.

Hunsfos Fabrikker 100 år 1986 Del 1
Se denne filmen ›
Hunsfos Fabrikker 100 år 1986 Del 1

I 1986, ble det arrangert en festkveld av Vennesla historielag for å feire at Hunsfos Fabrikker kunne feire 100 år. Dette er Del 1