Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken

STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN
STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN

STORFOLKET under Vigelandsfossen ble framført på Vigeland hovedgård i 1992, 1993 og 1994. Forfattere av stykket var Kai Erland og Oddvar Sørli. Instruktør 1992, 1993 Øyvind Hakestad. 1994 Alex Scherph. Filmet og redigert av Arne Krogstad.

Venneslafilm 1950 tallet Del 2
Venneslafilm 1950 tallet Del 2

Film del 2 fra 1950 tallet. En ny film fra det store prosjektet til Olav Strandberg. I åresvis holdt han på med innsamling av filmklipp fra hele bygda og som ble til en lang serie som vi har fått gleden av å dele.

Vennesla historielag til Kringsjå.
Vennesla historielag til Kringsjå.

28.april 1990