Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Datering: 2021

Fotograf: Øyvind Bakken

Venneslafilm Del 1 80 tallet
Venneslafilm Del 1 80 tallet

Her er del 1 fra 1980 tallet av Olav Strandbergs store serie av bygdefilmer som vi har fått lov å dele

Osmund Faremo besøker historielaget.
Osmund Faremo besøker historielaget.

Osmund Faremo besøkte Vennesla historielag på årsmøtet 2.mars i 1988. Faremo satt i tysk fangenskap under krigen og det forteller han om her.

Egil Tellefsen, 42 år på Vigeland Brug
Egil Tellefsen, 42 år på Vigeland Brug

Arne Krogstad i samtale med Egil Tellefsen, en skikkelig veteran på Vigeland Brug. Ansatt fra 1951 til 1993. Opptaket er gjort i 1991