Historien om Liberty av Vennesla.

Fra vrak til svane. Ungdommens båtprosjekt i Vennesla. Båten ble bygd i Høllen i 1933, og fram til ca 1980 ble den brukt til fiske. I 1982 fant Arne Bang båten som vrak ved Justøya, Kjøpt av Vennesla kommune og brakt til Vennesla. Der ble den restaurert av arbeidsledig ungdom, og i 1987 var den ferdig. Så ble den i flere år brukt som skoleskip for skolene i bygda.

Datering: 1980-tallet

Laxefiske i Torridalsåna
Laxefiske i Torridalsåna

Denne filmen er delt fra Torridal historielag, men selv om mesteparten handler om «gal» side av grensen vil den nok være stas å se på for mange venndøler.

Vigeland hovedgård 150 år.
Vigeland hovedgård 150 år.

Vigeland hovedgård 150 år 1847 - 1997. Fra restaureringsarbeidet til åpningsfest. I tillegg til at Arne Krogstad var svært aktiv i arbeidet med dette omfattende arbeidet, tok han også film underveis.

Rotary 40 år 1993
Rotary 40 år 1993