Hunsfos Fabrikker 100 år 1986 Del 1

I 1986, ble det arrangert en festkveld av Vennesla historielag for å feire at Hunsfos Fabrikker kunne feire 100 år. Dette er Del 1

Datering: 1986

Borgny Salvesen.
Borgny Salvesen.

Borgny Salvesen ble i 2015 nominert til Sørlandets litteraturpris og blir her intervjuet i den forbindelse

STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN
STORFOLKET UNDER VIGELANDSFOSSEN

STORFOLKET under Vigelandsfossen ble framført på Vigeland hovedgård i 1992, 1993 og 1994. Forfattere av stykket var Kai Erland og Oddvar Sørli. Instruktør 1992, 1993 Øyvind Hakestad. 1994 Alex Scherph. Filmet og redigert av Arne Krogstad.