Tore Robstad forteller

I mars 2012 var Tore Robstad hos Vennesla historielag og fortalte om sitt liv i politikken, og litt til. Dette har Arne Krogstad tatt opptak av.

Datering: 2012

Synnøve Rødal forteller.
Synnøve Rødal forteller.

Synnøve Rødal var tjenestejente på Vigeland Hovedgård hos Hawkshaw familien. I samtale med Arne Krogstad og Angelo Tambini. Her i et opptak fra 1992.

Vennesla historielag, veterantreff.
Vennesla historielag, veterantreff.

Torvald Hellum innledet om oppstarten av laget i 1983. I samtalen etter deltok han,samt den første formannen Egil Lie, og øvrige styremedlemmer Åse Voreland og Arne Krogstad I tillegg til dagens leder Øyvind Bakken. Dato for møtet 30.1 2020