Venneslafilm 1950 tallet Del 3

Siste del av filmene fra 1950 tallet. Olav Strandbergs filmer har rukket å ligge under mange juletrær, og nå har vi vært så heldige å få lov å dele disse med dere alle. Det er gjort en uvurdelig jobb med det å samle film og få satt disse sammen slik at vi for framtida kan se utviklinga i bygda vår i form av levende bilder

Datering: 1950-tallet

Fotograf: Olav Strandbergs samling

Venneslafilm Del 2 1970 tallet
Venneslafilm Del 2 1970 tallet

Så har vi kommet til del 2 av Olav Strandbergs store serie av bygdefilmer. Klipp samlet inn og satt sammen til viktige bidrag for å vise vår relativt nære historie. Vennesla historielag setter stor pris på at vi har fått lov å dele med dere dette viktige arbeidet som Olav holdt på med gjennom flere år.

Muntert gjenhør.
Muntert gjenhør.

Fra Radio Loland. Harry Arntzen og Kåre Hagen i samtale med utflytta venndøl, Einar i Kilan. Utflytta prest Einar Hansen. Et opptak fra 1992