Vennesla kulturhus

Vennesla kulturhus - nytt bibliotek åpnet 29.oktober 2011, mens filmen er fra den store kulturkvelden 4.november samme året.

Datering: 2011

Strandstien i Vennesla
Strandstien i Vennesla

4.desember 2020 ble snora klippet til den første infotavla på strandstien i Vennesla. I et ufyselig vær, men likevel et høydepunkt for de som hadde stått for prosjektet. Trygve Jortveit, Rolf Stokkeland, Håkon Honnemyr, Roald Omdal, Hans Gunnar Omdal, Vidar Abrahamsen. I tillegg var kultursjef Arnstein Håkonsen tilstede og åpnet hele seansen. Og ifølge «gjengen» enda en tavle er på beddingen!!

Venneslafilm 1980 tallet Del 2
Venneslafilm 1980 tallet Del 2

Her presenterer vi del 2 fra 1980 tallet. Olav Strandbergs flotte arbeid gjennom mange år med innsamling av filmklipp fra bygda vår, og har ført til en viktig samling som dokumenterer bygda fra 1950 tallet og framover mot vår tid.