Ei bu til Jørdis

Jørdis Hodnemyr ble 13.12.2022 hedret ved å få sitt navn på en julebod i Julegada i Vennesla. Det kom en bred omtale av alt hun har bidradd med gjennom mange tiår. Vi i historielaget hadde foreslått Jørdis med begrunnelse av at hun har vært med siden starten i 1983, flere år i styret og også leder av laget. I 20 år har hun pratet til alle bygdas 3.klasser i programmet fra Ull til klær som vi har filmet tidligere og også ligger i filmarkivet. Vi er stolte av å ha Jørdis med på laget, og legger ut film fra utnevnelsen.

Datering: 2022

Fotograf: Øyvind Bakken

Egdene detektorlag
Egdene detektorlag

Undersøkelse av prestegårdstomta for fortidsminner. Undersøkelsene ble gjort våren 2020.

Tore Robstad forteller
Tore Robstad forteller

I mars 2012 var Tore Robstad hos Vennesla historielag og fortalte om sitt liv i politikken, og litt til. Dette har Arne Krogstad tatt opptak av.

Torbjørn, Helga og Georg Viksnes forteller.
Torbjørn, Helga og Georg Viksnes forteller.

Torbjørn, Helga og Georg Viksnes forteller i samtale med Arne Krogstad 1987.