Strandstien i Vennesla

4.desember 2020 ble snora klippet til den første infotavla på strandstien i Vennesla. I et ufyselig vær, men likevel et høydepunkt for de som hadde stått for prosjektet. Trygve Jortveit, Rolf Stokkeland, Håkon Honnemyr, Roald Omdal, Hans Gunnar Omdal, Vidar Abrahamsen. I tillegg var kultursjef Arnstein Håkonsen tilstede og åpnet hele seansen. Og ifølge «gjengen» enda en tavle er på beddingen!!

Datering: 2020

Fotograf: Øyvind Bakken

Marta Einstabland
Marta Einstabland

21.januar 1987 var Sylvi Egelandsaa og Arne Krogstad på besøk hos Marta Einstabland for en prat, og her har dere den.

Vennesla håndverkerforening
Vennesla håndverkerforening

Vennesla håndverkerforening, etablert på slutten av 1950 tallet. Film fra et arrangement i 1961, 1967, 1987 og i 1997. 1961 ble filmet av fotograf Smestad

Øystein R Woxeng
Øystein R Woxeng

Øystein R Woxeng, biblioteksjef, kulturpersonlighet, politiker kan nevnes. Her i samtale med Arne Krogstad.