Venneslafilmen fra 1951.

Olav Strandberg har gjort et uvurderlig arbeid med innsamling og digitalisering av lokalt filmstoff. Og vi har vært så heldige å få lov å dele denne filmskatten med dere, og vil i året som kommer (2021) dele VENNESLAFILMER på nettstedet vårt, men kommer her med en smakebit. Dette er den første filmen som ble produsert i 1951, og er digitalisert fra 16mm film. Når nye filmer kommer vil de bli samlet i en egen kategori i filmarkivet hvor Olav’s enorme arbeid vil bli samlet - og prissatt.

Datering: 1950-tallet

Fotograf: Olav Strandbergs filmsamling

Med dampbåden Rap fra Christianssand til Kvaresten
Med dampbåden Rap fra Christianssand til Kvaresten

En film om dampbåten Rap som gikk på Otra, fra Kristiansand til Kvarstein.

Jubileumsfilm Setesdalsbanen. 100 år.
Jubileumsfilm Setesdalsbanen. 100 år.

Laget av Kåre Hodne og Alf Georg Kjetså Kommentarer Olav Arne Kleveland Laget for Evje og Hornnes sogelag

Synnøve Rødal forteller.
Synnøve Rødal forteller.

Synnøve Rødal var tjenestejente på Vigeland Hovedgård hos Hawkshaw familien. I samtale med Arne Krogstad og Angelo Tambini. Her i et opptak fra 1992.