Venneslafilmen fra 1951.

Olav Strandberg har gjort et uvurderlig arbeid med innsamling og digitalisering av lokalt filmstoff. Og vi har vært så heldige å få lov å dele denne filmskatten med dere, og vil i året som kommer (2021) dele VENNESLAFILMER på nettstedet vårt, men kommer her med en smakebit. Dette er den første filmen som ble produsert i 1951, og er digitalisert fra 16mm film. Når nye filmer kommer vil de bli samlet i en egen kategori i filmarkivet hvor Olav’s enorme arbeid vil bli samlet - og prissatt.

Datering: 1950-tallet

Fotograf: Olav Strandbergs filmsamling

Borgny Salvesen.
Borgny Salvesen.

Borgny Salvesen ble i 2015 nominert til Sørlandets litteraturpris og blir her intervjuet i den forbindelse

Egdene detektorlag
Egdene detektorlag

Undersøkelse av prestegårdstomta for fortidsminner. Undersøkelsene ble gjort våren 2020.