Med dampbåden Rap fra Christianssand til Kvaresten

En film om dampbåten Rap som gikk på Otra, fra Kristiansand til Kvarstein.

Datering: 2004

Fotograf: Ukjent

Venneslafilm Del 1 1990 tallet
Venneslafilm Del 1 1990 tallet

Del 1 fra 1990 tallet i den store serien av bygdefilmer som Olav Strandberg samlet inn klipp til, redigerte og ga ut. Et stort stykke arbeid som vi har fått lov å dele på Vennesla historielags nettside som er gjort offentlig tilgjengelig.

Bjarne Nordhagen besøker Vennesla historielag
Bjarne Nordhagen besøker Vennesla historielag

9.mars 2017 gjestet Bjarne Nordhagen Vennesla Historielag med kåseri om Hva som er typisk for en venndøl??