4700 Kenema

Rapperen Kenneth Pedersen fra Vikeland med låta "4700" Fra sang i Hunsfospiba til rap i Vennesla og strandstien og med 4700 på capsen.

Datering: 2020

Fotograf: Ukjent

Besteforeldre i skolen
Besteforeldre i skolen

1980 tallet i Torridal og Vennesla. Fra et skoleprosjekt i Vennesla og Torridal. Laget av Torvald Slettebø på oppdrag for Kirke og undervisningsdepartementet antagelig midt på 1980 tallet. Filmen ble i sin tid vist i beste sendetid på NRK. Torridal historielag har delt denne filmen. Se denne filmen, for her får vi gjensyn med flotte personer som mange av oss kjenner!!

Vennesla historielag på Radio Loland
Vennesla historielag på Radio Loland

10.mars 2021, var Kåre Lie og Øyvind Bakken i radiostudio på Radio Loland for å fortelle litt om historielaget, men mest om nettsiden og sidens innhold. For at dere skal slippe kun lyd er det lagt til en del bilder som viser et lite tverrsnitt over det som finnes. For å få info om bildene må du gå inn på nettsiden til historielaget. https://www.venneslahistorielag.org/ Der finner dere bilder, lesestoff, filmer og mye mere. Takk til alle dom har gitt oss bilder, uten dere ingen nettside.

Venneslafilm 1960 tallet Del 1
Venneslafilm 1960 tallet Del 1

Her kommer del 1 fra 1960 tallet . Olav Strandbergs flotte samling av filmklipp fra bygda vår. Mellom hvert kapittel var det originalt reklameklipp. Disse er etter ønske klippet bort. Vi i Vennesla historielag er svært takknemlige for at vi får lov å dele disse filmene. Mange har nok kjøpt disse den gang de utkom, men de fleste ser nok disse for første gang. I skrivende stund 15.1. 2021 kan nevnes at en del fra 1950 på 6 uker har passert 580 seere, så behovet der ute er stort, og det gleder oss. Flere vil følge i tiden som kommer