Datering: 2019

Fotograf: Gerd Signe Eieland

Litt om Vennesla historielag.
Litt om Vennesla historielag.

Noen av våre aktiviteter gjennom året.

Vennesla nye kirke (lydklipp)
Vennesla nye kirke (lydklipp)

Her forteller Gudmund Sagen i et lydopptak om prosessen rundt bygdas nye kirke som sto klar i 2022. Gudmund sto på sammen med mange andre frivillige for å få til dette etter mange års jobbing. Den gamle kirka fra 1830 hadde vært omtalt som for liten i generasjoner, og ønske om en arbeidskirke som kunne huse aktiviteter av mange slag hadde stått på ønskelista over lang, lang tid, og endelig. Her er historien.

4700  Kenema
4700 Kenema

Rapperen Kenneth Pedersen fra Vikeland med låta "4700" Fra sang i Hunsfospiba til rap i Vennesla og strandstien og med 4700 på capsen.