Datering: 2019

Fotograf: Gerd Signe Eieland

Venneslafilm,musikklivet i Vennesla Del 1
Venneslafilm,musikklivet i Vennesla Del 1

En ny film i samlingen av bygdefilmer som Olav Strandberg samlet inn klipp til og satte sammen for å fortelle bygdas historie. Og nå er det musikklivet det handler om.

Setesdalsbanen anno 1900
Setesdalsbanen anno 1900

3 koselige minutter med Vennesla ungdomslag på tur med Setesdalsbanen i 1993 med år 1900 som bakteppe.

Venneslafilm 1970 tallet Del 1
Venneslafilm 1970 tallet Del 1

Vi har gleden av å presentere del 1 fra 1970 tallet i den lange rekken av bygdefilmer som Olav Strandberg ga ut først på VHS deretter på DVD og Blue Ray. Nå kan vi dele den med interesserte i inn og utland. Dette er en skatt både i nåtid og i framtid - så snurr film