Datering: 2019

Fotograf: Gerd Signe Eieland

4700  Kenema
4700 Kenema

Rapperen Kenneth Pedersen fra Vikeland med låta "4700" Fra sang i Hunsfospiba til rap i Vennesla og strandstien og med 4700 på capsen.

Strandstien i Vennesla
Strandstien i Vennesla

4.desember 2020 ble snora klippet til den første infotavla på strandstien i Vennesla. I et ufyselig vær, men likevel et høydepunkt for de som hadde stått for prosjektet. Trygve Jortveit, Rolf Stokkeland, Håkon Honnemyr, Roald Omdal, Hans Gunnar Omdal, Vidar Abrahamsen. I tillegg var kultursjef Arnstein Håkonsen tilstede og åpnet hele seansen. Og ifølge «gjengen» enda en tavle er på beddingen!!

Sven Olav Stiansen - Her er mitt liv
Sven Olav Stiansen - Her er mitt liv

Sven Olav Stiansen er den andre i Vennesla historielags serie «Dette er ditt liv» i samtale med Ove Holmquist Arntzen, på Venneslastua 29. november 2022. Sven Olav har vært både skihopper, næringsdrivende og ikke minst musiker. I 2023 er det 60 år siden han startet det populære bandet Showmakers. Han er også far til Jorun Stiansen som vant Idol i 2005.