Vennesla nye kirke (lydklipp)

Her forteller Gudmund Sagen i et lydopptak om prosessen rundt bygdas nye kirke som sto klar i 2022. Gudmund sto på sammen med mange andre frivillige for å få til dette etter mange års jobbing. Den gamle kirka fra 1830 hadde vært omtalt som for liten i generasjoner, og ønske om en arbeidskirke som kunne huse aktiviteter av mange slag hadde stått på ønskelista over lang, lang tid, og endelig. Her er historien.

Datering: 2020-tallet

Fotograf: Ukjent

Venneslafilm Sport Del 2
Venneslafilm Sport Del 2

Del 2 med filmklipp og intervjuer om sport i bygda. Olav Strandbergs viktige samling av bygdefilmer.

Vennesla historielag, veterantreff.
Vennesla historielag, veterantreff.

Torvald Hellum innledet om oppstarten av laget i 1983. I samtalen etter deltok han,samt den første formannen Egil Lie, og øvrige styremedlemmer Åse Voreland og Arne Krogstad I tillegg til dagens leder Øyvind Bakken. Dato for møtet 30.1 2020

Vennesla kulturhus
Vennesla kulturhus

Vennesla kulturhus - nytt bibliotek åpnet 29.oktober 2011, mens filmen er fra den store kulturkvelden 4.november samme året.