Neste bilde
Neste bilde

Fra 17. mai toget i 1973. Dette er for det meste ungdommer som går i 7 klasse. På rekka nærmest, ser vi antagelig Vigdis Øydna med grønne bukser bakerst. Foran ho med gule bukser Eva Arntzen. Til høyre for ho May Turid Ravnås og så May Britt Skeie med rutete jakke. Foran de med grønn jakke Åse Loland og Solfrid Ånonsen. Så er det Espen Jørgensen med flagget i hånda og Asbjørn Sandåker til høyre for han. De to jentene i front er Anne Lise Loland i rød jakke og Sylvi(a) Loland i gul jakke. På andre sidan av veien er Steinar Tønnesen. Bak han kommer Kari Bruli og Miriam Premak, fulgt av Bjørg Lunden og Kari Brit Enes og Bente Mortensen.

året på ungdomsskolen. Kjenne igjen Eva Arntzen med gule bukser te venste og så æ det Åse Loland i grønn jakke og Solfrid Ånonsen i orange jakke. Foran ho med flagget går Espen Jørgensen. Å så gjenge æ med lyst hår inni der og så tru æ det æ Endre Moseid som gjenge foran mæ.
Datering:
1973
Fotograf:
Johannes Sandåker

Bilde (nr. 4831) har blitt vist 64 ganger siden
21. mai 2024.


Send henvendelse Er informasjonen om dette bildet mangelfull?

Offentlig bruk av bilder tillates ikke uten godkjenning fra Vennesla historielag. Hvis du ønsker å bruke bildet, klikk på «Send henvendelse» i firkanten ovenfor, og fortell hva bildet ønskes brukt til, og du vil få tilbakemelding fra oss i løpet av få dager.